אלרגיה ואי – סבילות למזון הם מגיפה במאה ה-21
יש להבדיל בין אלרגיה "אמיתית" ומסכנת חיים לחלב, ביצים, דגים, אגוזים, שומשום, בוטנים ועוד הנגרמת על ידי תגובת יתר של מערכת החיסון (על ידי הנוגדן IgE ), לבין אי סבילות למזונות כמו חלב, גלוטן ואחרים העלולה לגרום למחלות אחרות (צליאק, מחלות מעי ועוד). במרפאה שלנו ניתן לאבחן בין תגובות שונות למזון ולהתאים את הטיפול אליהן. בעשור האחרון , התרחשה מהפיכה בתחום הטיפול באלרגיה למזון , אם את/ה או ילדך סובלים מבעיה שכזו – נוכל לעזור גם לכם.